Društvene igre i tečaj norveškog u KLOOZ-u

Klub mladih KLOOZ pripremio je za vas još nekoliko zanimljivih i korisnih događanja. O čemu se točno radi, donosimo ovdje:

TEČAJ NORVEŠKOG JEZIKA I KULTURE, 2.DIO, 25.4. i 29.4. u 17.30h

Klub mladih KLOOZ organizira drugi dio tečaja upoznavanja norveškog jezika i kulture!

U drugom dijelu tečaja upoznat ćete se više s norveškim govornim jezikom, norveškom tradicionalnom hranom uz degustaciju, načinima stanovanja u Norveškoj, te će se usporediti sličnosti i različitosti u sistemima (Hrvatska vs.Norveška) i pogledati norveški film „Kralj od Bastøya“ (planiran u petak, 29.4.)

Besplatni tečaj će se održati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar u ponedjeljak, 25.4. u 17.30h i u petak, 29.4. u 17.30h. Tečaj vodi norveška državljanka i volonterka udruge CINAZ, Jasminka Brun.

VEČER DRUŠTVENIH IGARA, 27.4. u 18h

I sljedeći tjedan ćete se družiti srijedu uz društvene igre, očekuju vas: Alias, Pictionary, Scrabble, Uno, Yamb, karte za briškulu. Pozvani ste donijeti i svoje omiljene društvene igre kao i kreativnost za kreiranje novih.

Potvrdite svoj dolazak na e-mail: [email protected] ili jednostavno navratite. Potražite nas na adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Ova aktivnosti se provodi u sklopu programa „Klub mladih KLOOZ“ udruge CINAZ uz potporu Ministarstva socijalne politke i mladih RH.

*aktivnost se realizira u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira MInistarstvo socijalne politike i mladih RH.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...