Pogledajte predstavu “Romeo i Julija. U školi.”

U sklopu ovogodišnjeg “Ritma kulturizma” premijerno će se izvesti predstava “Romeo i Julija. U školi.” u Kazalištu lutaka, u petak, 22.travnja s početkom u 20:00 sati, pod redateljskom palicom Darije Moškina.

Zahvaljujući suradnji s plesnom grupom u pokretu “In Flux”, učenicima glazbene škole Blagoje Bersa, koreografom Denisom Šarandom te glumcima Vinkom Radovčićem, Martinom Kranjčecom, Ivanom Šarlijom i Rubi Ivošić, Zadrani  će imati priliku uživati u jedinstvenoj izvedbu jednog od najpoznatijih Shakespearovih djela.

Svi naraštaji na svoj način interpretiraju priču o Romeu i Juliji, pa se tako u predstavi, uz pomoć plesa, prikazuju ukusi suvremene mladeži koja na ovom svijetu stvara svoj put. Drzak i nespretan, ali i dalje svoj. Prvi put na istoj sceni su dva nepomirljiva klana, Montecchi i Capuletti, koji igraju još jednu vječnu scenu, a predstava je napravljena s mladim srcima režisera, balet majstora i plesača.

Predstavom je redateljica željela pokazati da je klasična književnost bezvremenska te da se prošlost može prikazati kroz aktualna zbivanja.

Predstava je namijenjena svim uzrastima, a ulaznice za istu mogu se kupiti u prostorijama Novog kampusa te prije početka predstave, na ulazu u Kazalište lutaka po cijeni od 30 kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...