Cestitka_Uskrs

Probio ogradu pa Citroenom skoro sletio u hladnu Zrmanju

Umjesto da skrene u ulicu, probio je zaštitnu ogradu rijeke i umalo završio u Zrmanji!Vozio je brzo i bio je alkoholiziran, a nesreća se dogodila baš ispred obrovačke  policijske postaje, javila nam je čiteteljica (56) iz Obrovca, koja je snimila fotografiju prolazeći blizu rijeke Zrmanje u Obrovcu u petak oko 16 sati.

Kazala je da su došli vatrogasci koji su morali rezati lim da bi unesrećenog vozača izvukli iz automobila.

Vozač Citroëna Berlingo probio je ogradu i završio na šetnici. Malo je nedostajalo da završi u hladnoj rijeci. ­U pomoć mu je priskočio prolaznik. Razbio je prednje staklo te ga je izvukao. Brzo su došli Hitna pomoć i vatrogasci te su ga odvezli u zadarsku Opću bolnicu. Ondje su ustanovili da je lakše ozlijeđen. U policiji su nam rekli da je vozač (52) izgubio kontrolu nad autom na Obali Petra Krešimira IV. Prebrzo je uletio u oštar zavoj, udario u zaštitnu ogradu kraj Zrmanje te pao na lijevu bočnu stranu šetnice. Izmjerili su mu 2,6 promila alkohola, javlja 24 sata.

Puno ljudi je priskočilo u pomoć nakon što je ozlijeđen i svima im hvala na tome. Ozlijeđeno mu je rame, no kako je moglo biti, dobro je prošao – kažu u obitelj vozača.

Čitatelj (33) je dodao da je vozač Citroena Berlingo probio ogradu i nasadio se postrance na šetnicu tako da je malo nedostajalo da završi u hladnoj rijeci.

Neki čovjek mu je priskočio u pomoć i razbio šofer šajbu kako bi ga izvukao van. Ne znam je li to doista učinio, ali došli su policajci, Hitna i vatrogasci tako da je vozač dobio potrebnu pomoć – kazao nam je 33-godišnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...