Zadarska menza prolazi sve kontrole, a studente hrani žoharima!

Nakon što je početkom ovoga mjeseca izbio skandal vezan uz zadarsku menzu, odnosno studentski restoran “Barbakan”, evo još jednoga na pomolu – zadarski studenti uz fino povrće dobivaju i zdrave proteine iz žohara!

Početkom mjeseca menza je optužena da je hranom otrovala svoje studentske goste, na što su se oni pravdali (i opravdali!) da je takvo što nemoguće budući da su sve kontrole do sada prošli.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) provodi nenajavljene redovne kontrole dva puta godišnje i dosad nikad nije bilo problema, kazao je onda član Povjerenstva za kontrolu studentske prehrane i predstavnik menze Ante Klanac.

Za masovne želučane probleme koje je doživio velik broj studenata optužili su virozu i na tome je stvar stala, no kako misle opravdati kukce koji se fino krčkaju u današnjem ručku za naše studente? HZJZ dopušta malo šetnih insekata? Hitinom presvučeni momak je zalutao? To nije žohar nego neka druga gamad? Vjerujemo da nas čeka nadasve maštovit odgovor predstavnike menze našega grada.

Fotografiju je na Internet postavila jedna od članica Facebook grupe “Sveučilište u Zadru” dokazavši tako da menza radi i finu promociju ne samo sebe, već i kvalitete studentskoga života na našem sveučilištu i u našem gradu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...