Cestitka_Uskrs

Bedemi se raspadaju i prijete građanima!

Svaki dan prolazim uz dio bedema od ribarnice prema starom autobusnom kolodvoru i već oko dva tjedna na tlu viđam komadiće kamena. Bedemi se raspadaju!, piše nam čitateljica uz slike koje dokazuju njene tvrdnje.

Bez upozorenja na opasnost, bez ikakve pregrade, bez objašnjenja Grada, Zadrani su stavljeni u opasnost koja prijeti ne samo njima već i gostima koji neobično vole ludorije na bedemima i podno njih.

Kamen s bedema

Na malenom dijelu bedema stoji nekakva “platforma” koja bi mogla označavati radove, no ona je manja od pola metra kvadratna, dok se bedemi raspadaju cijelom dužinom!, napomenula je čitateljica, upitavši se zašto su bedemi zapušteni te iz njih niče raslinje.

Na raslinje i zapuštenost bedema naši čitatelji upozoravali su i ranije, a neko vrijeme s njih se, uz nesnosan smrad, slijevala voda na dijelu kod MAS-a.

Hoće li se Grad napokon pobrinuti za izgled bedema koji imaju potencijal bolje turističke iskorištenosti, ili će ih do kraja zapustiti dok se do temelja ne raspadnu? Hoće li građani i dalje morati gledati prema nebu da im nešto s bedema ne bi palo na glavu? Na ta pitanja za sada nemamo odgovor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...