Na Trpimirovoj glumili zvijezde rallyja – sa preko 100 na sat zabili se u kuću

Jučer, nešto malo iza ponoći, Zadrani 20-godišnjaci glumili su zvijezde rallyja pa su Trpimirovom obalom  jurcali preko stotinu na sat, kažu očevici događaja. Iz smjera Borika kretali su se neprilagođenom brzinom, a “ribanje” cestom punom okuka na kraju je jednog od vozača (23) stajala gubitkom kontrole nad vozilom i zabijanjem u betonsku ogradu privatne kuće preko puta Marexa.

Stajao sam kod Marexa. Bilo je kasno, prošla je ponoć, ali turisti su još uvijek šetali obalom. Čula se strašna buka i vidjelo se kako iz smjera Sfinge dolaze dva auta koja se utrkuju. Jurili su barem 110. Ako ne i jače. Vozač Fiat Punta izgubio je kontrolu i udario u stup. Vozač Alfe je kočio, ali prošao je štete. Prolaznici su zvali hitnu. To je strašno. Da se bilo tko u tom trenutku našao na za pješake označenom dijelu uz more nastradao bi. Trpimirova obala je zbog zavoja nepregledna i nema šanse da vozači, pogotovo noću mogu vidjeti pješake i bicikliste, kaže očevidac.

Iz zadarskog OKC-a potvrdili su nam informaciju kazavši kako je u prometnoj zabilježena veća materijalna šteta, na sreću bez ozbiljnijih ozljeda.

Oko ponoć i pet minuta vozač osobnog automobila, 93-godište, kretao se iz smjera Zapada, zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u ogradu kućePrometna kod MarexaPrometna kod Marexa

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...