Nova pojačanja festivala Club MTV Europe Summerblast

Najluđi partijaneri jedva su dočekali ljeto i početak festivalske sezone, a da im ove godine njezin završetak bude upravo ono što će pamtiti pobrinuli su se organizatori festivala.

Club MTV Europe Summerblast. Lost Frequencies, Fedde le Grand, Zedd i Martin Jensen samo su neka od dugoočekivanih imena na impresivnom popisu glazbenika čiji će zarazni ritmovi 19. i 20. kolovoza 2016. godine oduševiti posjetitelje porečke Peškere. Međutim, iznenađenjima tu nije kraj pa će tako krajem srpnja biti najavljena još jedna glazbena poslastica koja će dodatno užariti atmosferu.

Premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast obilježit će nastup popularnog belgijskog DJ-a Lost Frequencies, pravim imenom Felix De Laet. Dvadesetdvogodišnji glazbenik jedan je od predvodnika nove generacije elektroničke glazbe čiji hit Are You With Me tjednima nije silazio s glazbenih ljestvica. Publiku će zabavljati i jedno od najzvučnijih imena pop i elektroničke glazbene scene, poznati nizozemski DJ i glazbeni producent Fedde Le Grand. Glazbenik čiji se mega hit Put Your Hands Up 4 Detroit puštao na plesnim podijima svih klubova, dosad je objavio tri albuma s preko 20 singlova i remixova. Dobitnik je nekoliko nagrada, a obožavateljima je poznat po nastupima na brojnim festivalima od Miamija i Ibize, pa sve do Splita i festivala Ultra Europe.

Posjetitelje porečkog spektakla očekuje i nastup jednog novog imena, a on je Anton Zaslavski, javnosti poznat kao Zedd, čiji je elektronički house, uz motive dubstepa i klasične glazbe osvojio srca poklonika elektroničke i pop glazbe diljem svijeta. Impresivnoj postavi priključit će se i danski DJ i producent Martin Jensen koji je svoju popularnost stekao 2015. godine, a njegovi hitovi poput Miracles, All I Wanna Do i Night After Night zaludili su obožavatelje diljem svijeta.

Atmosferu će dodatno zagrijati i nastup dua R3wire & Varski koji je udružio snage 2010. godine i otad niže uspjehe, kako na festivalskim pozornicama i klubovima, tako i na top listama, zahvaljujući inovativnom i zaraznom zvuku. Svoju glazbu publici će predstaviti i jedan od najutjecajnijih DJ-eva u regiji, Aldo Morro, koji je popularnost stekao zahvaljujući jedinstvenom stilu miksanja i crossovera žanrova. Na pozornici će im se pridružiti i hrvatsko-slovenski DJ dvojac Vanillaz koji već nekoliko godina niže uspjehe na regionalnoj, ali i svjetskoj glazbenoj sceni. Njihovu skladbu Sidekick svirala su najjača svjetska DJ imena kao što su David Guetta, Hardwell, Sick Individuals, David Tort te mnogi drugi.

Tako se na listu izvođača na kojoj se već nalaze Example, Jonas Blue, Steve Aoki i Zeds Dead upisalo još nekoliko vrhunskih glazbenika koji jamče odličnu zabavu i spektakularan kraj ljetne festivalske sezone koji je ujedno i kruna događanja Poreč Open Air koji će obogatiti turističku ponudu grada Poreča u ljetnim mjesecima.

Posebnu ponudu za posjetitelje festivala pripremio je AMEX zahvaljujući čijoj će promociji, koja traje od 15. srpnja do 1. kolovoza, svi koji osiguraju festivalske ulaznice AMEX karticom putem službene stranice www.clubmtveurope.com te u poslovnicama Atlasa i PBZ Travela ostvariti popust od 10% prilikom kupnje.

Sve early bird ulaznice za festival Club MTV Europe Summerblast su rasprodane, a one po regularnoj cijeni od 370 kuna te VIP ulaznice, koje u prodaju kreću od 10. srpnja, po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala, mogu se kupiti na službenim stranicama www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te u sustavu ticketshop.hr i eventim.hr.

Glavni sponzor partneri festivala su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće „MTV UP!“, uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...