Kalmeta je otjerao Ćurka… ravno u Plenkovićevo naručje!?

Andrej Plenković potjerao je ili je na odlazak natjerao najprominentnija “stara” lica HDZ-a, a sada u svoje naručje prima nove, mlade snage kojima želi redefinirati svoju stranku. U analizi koju donosi portal Dnevno.hr bivši direktor zadarske Čistoće Tomislav Ćurko upravo se vidi kao jedan od tih novih lica najjače hrvatske demokršćanske stranke.

A upravo je Ćurko prvi doživio sudbinu “protjerivanja” i to od strane gradonačelnika Kalmete kad mu se suprotstavio na nedavnim unutarstranačkim izborima za predsjednika ŽO HDZ-a Zadarske županije. Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje…?

Dnevno.hr kao Ćurkove kvalitete ističe njegovu mladost, povijest uspješnog vođenja tvrtki, diplomu inženjera strojarstva te činjenicu da je od “tvrtke na rubu propasti napravio respektabilno poduzeće”. Također, Ćurko je Čistoći priskrbio DQS certifikat koji se među sličnim poduzećima smatra velikom nagradom.

Zašto je Kalmeta potpuna Ćurkova suprotnost, te tko može Ćurka progurati do Plenkovića pročitajte u spomenutom članku portala Dnevno.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...