Mladi Zadrani nižu uspjehe; A.K.A. Crescendo putuje u Toronto gdje će nastupati na Canadian National Exhibition festivalu!

– Kanada, here we come!  Da, točno to, A.K.A. Crescendo putuje u Toronto za 10 dana gdje će nastupati na Canadian National Exhibition festivalu!, objavljeno je na Facebook profilu zadarske acapella sveučilišne grupe A.K.A. Crescendo.
– Ne možemo vam opisati koliko smo uzbuđeni i još ne vjerujemo da se ovo sve događa baš nama.  Dobili smo poziv prije 6 mjeseci i od tada se spremamo za ovu veliku pustolovinu i priliku koja nam je pružena!  Na pripremama je proliveno puno znoja, suza i smijeha, ali mi se osjećamo spremni i nadamo se da nećemo razočarati i da ćemo zajedno s skupinom talentiranih plesača iz grupe MEGArock obraniti hrvatske boje u Torontu na International stage-u! Također, želimo se zahvaliti našem Sveučilištu u Zadru, našoj rektorici  i prorektorima koji su nam pomogli i koji nas neizmjerno podržavaju u svemu što radimo. Poželite nam sreću i ako imate obitelj ili prijatelje u Torontu, pozovite ih da nas dođu pogledati i otpjevati s nama našu i vašu Kalelargu, poručuju mladi Zadrani.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...