Petar Grašo za sv. Roka nastupa u Bibinjama!

U utorak, 16. kolovoza, popularni splitski pjevač Petar Grašo održat će koncert na sportskom centru Crljenica u Bibinjama. Koncert se održava u sklopu proslave fešte sv. Roka, početak je najavljen u 22:30 sat. Ulaz je slobodan.

–          Sa velikom radošću vas pozivam sve u Bibinje, da zajedno provedemo jednu nezaboravnu i lijepu, radosnu večer. Radujem se Bibinju, radujem se koncertu i vidimo se 16.08. – poručio je popularni pjevač.

Turistička zajednica Općine Bibinje pripremila je posebnu nagradnu igru ˝Fotografija motiva Bibinja za fotografiju s Petrom Grašom˝.

–          Pošaljite nam svoje omiljene fotografije sa motivom Bibinja i osvojite fotografiranje s Petrom Grašom. Svoje fotografije šaljite u inbox naše facebook stranice ˝Visit Bibinje˝ do 14.08. u 21:00, dopuštena je 1 slika po osobi, a fotografija sa najviše lajkova osvaja nagradu! Rezultati će biti objavljeni 15.08.2016. u 12:00 sati –  rekao nam je direktor Turističke zajednice Općine Bibinje, Jure Fuzul.

Bibinje će tako biti središte velikog solističkog koncerta najprodavanijeg i najslušanijeg izvođača nove generacije. Bibinjama će odjekivati hitovi: ‘Srce za vodiča’, ‘Moje zlato’, ‘Uvik isti’.

Podsjetimo, večeras se u Bibinjama održava i najstariji festival klapa 36. Raspivano Bibinje. Na kojem će, među ostalima nastupiti i finalisti Omiša – Klapa Bošket. Dođite u Bibinje i guštajte u pismi. Dobro došli!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...