Plenković: “Očekujem pobjedu u cijeloj Dalmaciji!”

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u četvratak navečer u Dubrovniku kako u desetoj izbornoj jedinici očekuje više od sedam mandata, koliko je ta stranka imala na prošlim parlamentarnim izborima, i da očekuje pobjedu u cijeloj Dalmaciji.

Na druženju s članovima stranke Plenković je istaknuo kako još jednom želi poslati poruku svim članovima HDZ-a, ali i svim građanima.

Ovdje smo da pošaljemo još jednom poruku mobilizacije našeg članstva i svim građanima da izađu na izbore i daju povjerenje HDZ-u. Lista je sjajna, predvodi je heroj Domovinskog rata general Krstičević. To su sve ljudi koji su se dokazali i uvjeren sam u pobjedu HDZ-a u cijeloj Dalmaciji, rekao je Plenković.

U pet tjedana smo vratili rejting stranke i to je veliki uspjeh. Promijenili smo kompletno političko ozračje i kulturu dijaloga u Hrvatskoj. To je moj doprinos europeizaciji političke kulture u zemlji. Ono što govorimo na sastancima HDZ-a, to govorim i javno. Jako mi je drago da je 120 novih članova u stranci u Dubrovniku, istaknuo je te dodao da mu je cilj da HDZ bude najjača snaga na desnom centru i okuplja ostale stranke.

Odgovarajući na novinarski upit, Plenković je istaknuo kako očekuje više mandata u 10. izbornoj jedinici nego na prošlim izborima.

Lani smo osvojili sedam mandata, a s ovom listom možemo ići i više, rekao je.

S Plenkovićem su u Dubrovniku na druženju s članovima HDZ-a bili i ministri Zlatko Hasanbegović i Tomislav Tolušić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...