U Zadru otvorena foto izložba “Volim svoju županiju”

U sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u crkvi sv. Dominika u Zadru u petak, 5. kolovoza, održano je svečano otvaranje izložbe nagrađenih fotografija fotonatječaja „Volim svoju županiju“. Uvod u otvaranje izložbe obilježio je nastup glumice Kazališta lutaka Gabrijele Meštrović Maštruko s djevojčicama polaznicama dramske radionice koja je izvela scenu iz predstave Planine, djela koje je napisao naš poznati književnik Petar Zoranić.

Ovaj fotonatječaj bio je dobra prigoda za žitelje hrvatskih županija da se na neki način identificiraju sa svojom županijom. Sama izložba prigoda je za sve naše žitelje i goste da upoznaju ljepote svih hrvatskih županija, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije Ivan Šimunić povodom otvaranja izložbe.

Nakon Zadra, izložba će gostovati i u drugim županijama u Hrvatskoj. Prva na redu je Karlovačka županija gdje će izložba biti održana u sklopu Foto dana mladih, a potom u Primorsko-goranskoj, Krapinsko-zagorskoj i Virovitičko-podravskoj županiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...