Filip o dogodovštinama sa showa: “Snimanja traju i po 12 sati, u maskama si čudan i sebi i drugima, cura me nije htjela poljubiti kao will.i.am-a!”

U prvoj epizodi treće sezone “Tvoje je lice zvuči poznato” pobijedila je Hana Hegedušić s transformacijom u zadarskog pjevača Mladena Grdovića.

Osim Hane, u emisiji nas zabavljaju Žanamari Lalić, Ana Maras Harmander, Damir Kedžo, Lana Jurčević, M. Matteo Cetinski, kao i mladi pjevač i producent iz Sukošana Filip Dizdar.

On će ove nedjelje utjeloviti karizmatičnog pjevača pop glazbe Jasmina Stavrosa.

Kako izgledaju i koliko traju pripreme iza kulisa?

Iskreno, naporno je. U početku smo svi bili nahajpani, ali brzo smo shvatili da je riječ o ozbiljnom poslu. Snimanja su svaki dan, traju i po 12 sati, a i doma se radi, skoro najviše. Svaki slobodan trenutak provedeš u vježbi, jer na pripremama ti se samo okvirno pokaže na čemu trebaš poraditi, sve je poslije na tebi… Ipak, ne žalim se. Zabavni dio priče nadjačao je onaj naporni, tako da sam sretan!, kaže nam Filip.

Ima tu i dogodovština i smiješnih situacija.

Kakav je osjećaj transformirati se u drugu osobu? Je li neobično sebe promatrati u preobražaju?

Sve je to užasno čudno. Ustvari, ti dobar dio vremena nisi ni svjestan kako izgledaš. Uhvatio sam sebe kako nonšalantan prilazim ljudima i pričam s njima, a oni me promatraju u čuđenju, ne znaju kako bi se ponašali. Cura me nije htjela ni poljubiti zadnji put, rekla je da joj je bilo pre čudno, ha, ha.

Je li transformacija u Jasmina Stavrosa veliki ili zalogajem koji ćeš lako savladati?

Zahvalan je Stavros. Posebice po pitanju tehnike pjevanja, jer on se ne umara kada pjeva. Njegovi plesni pokreti su mi izazov, ali vjerujem kako ću ovu ulogu dobro odraditi! 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...