Uleti koje jednostavno ne podnosimo

Znamo, muškarcima nije jednostavno uletjeti ženi, ali postoji granica između nezgodno odrađenog uleta uzrokovanog nervozom i uleta koji je toliko loš da bi trebao biti kažnjiv zakonom.

Ovo su muški uleti koji su jednostavno van pameti.

Fućkanje

Svaka žena je barem jednom u životu prošla pored grupice “frajera”. koji su joj odlučili fućkati dok prolazi. Fućkanje je apsolutno grozan način za privlačenje ženske pozornosti, osim ako ne pokušavate privući ženskog psa.

Dobacivanje

Malo “sofisticiranija” verzija fućkanja je dobacivanje “komplimenata” ženi koja samo pokušava hodati ulicom. “De si malaaaa?” i “Mijauuuu!” muškarcima koji dovikuju možda djeluje kao dokaz muževnosti, ali svatko tko promatra situaciju sa strane zna da je riječ o malim, neispunjenim dječacima koji ne znaju prići ženi.

“Što tako lijepa cura radi sama?”

Ovaj ulet nije bio dobar ni kad je tek krenuo u opticaj. Cura koja stoji sama za šankom ne stoji tamo zato da bi joj uletio nekreativni frajer koji misli da lijepe cure ne bi trebale stajati same. Možda čeka frendicu, možda čeka dečka, a možda samo želi biti sama… Uostalom, znači li to da bi, da nije lijepa, bilo sasvim ok da je sama?

“Oš popit nešto?”

Nije najgori mogući ulet, ali vjerujemo da je u današnje vrijeme jednostavno smisliti nešto malo kreativnije. Ako već želite počastiti curu pićem, bilo bi pametno da joj prvo date razlog zašto da ga popije baš s vama – u suprotnom joj dajete do znanja da mislite da je dovoljno pred nju staviti čašu i da će sve nakon toga ići glatko.

Forwarduša ulet

“Hej mačkice, želiš li provesti neki od svojih devet života sa mnom?” “Oprosti ispao ti je papirić! Ah, to je samo omot u koji si bila umotana, bombončiću.” “Je li ti tata lopov? Nije? Pa tko je onda ukrao zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oči?” Iznenađujuće je koliko muškaraca i dalje misli da su ovo prihvatljivi uleti – nisu, ali su odlični laksativi.

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...