Cestitka_Uskrs

Nakon negodovanja stanovnika Paga, ponavljaju se uvid i rasprava o Programu gospodarenja šumama

Ponavljaju se Javni uvid i Javna rasprava o prijedlogu Programa gospodarenja za šume šumoposjednika za gospodarsku jedinicu “PAŠKE ŠUME”. Podsjećamo, ponavljanje postupka najavljeno je radi negodovanja brojnih stanovnika otoka Paga u svim njegovim lokalnim jedinicama.

Savjetodavna služba sada obavještava sve zainteresirane građane o izrađenom uređajnom elaboratu za gospodarsku jedinicu “Paške šume” koja obuhvaća razdoblje od 10 godina, od 1. siječnja 2015. do 31. prosinca 2024. Jedinica obuhvaća katastarske općine Barbati, Dinjiška, Kolan, Novalja, Pag i Lun.

Zaintersirani građani, ustanove i udruge Program gospodarenja šumama mogu pogledat u Pagu, Novalji, Kolanu i Povljani (zgradama gradova, odnosno općina) od 12. do 28. listopada u vremenu od 8 do 13 sati. Nakon toga slijedi Javna rasprava zakazana za 2. studenog. Ona će se održavati po gradovima po sljedećem rasporedu: Grad Novalja u 11:00 sati, Općina Kolan u 12:00 sati, Grad Pag u 13.00 i Općina Povljana u14:00 sati.

Primjedbe i prijedlozi, u pisanom obliku, mogu se predati za vrijeme trajanja uvida, ili poslati poštom, na adresu UŠP Koprivnica, Odjel za uređivanje šuma, Ivana Meštrovića 28, 48 000 Koprivnica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...