Cestitka_Uskrs

Virtualni sajam karijera i znanja: Više od 150 otvorenih radnih mjesta!

Od ponoći 19. listopada na http://www.dankarijera.com započeli su sedmi Virtualni dani karijera i znanja – najveći regionalni online sajam poslova. Od 19. do 26. listopada na sajmu se predstavlja čak 60 izlagača, među kojima više od polovice tvrtki i edukativnih ustanova iz Hrvatske. Sajam tradicionalno organizira najveći portal za zapošljavanje MojPosao.net, u suradnji s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba.

Tijekom osam dana virtualnog sajma, predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost kontinuiranog učenja.

Tema ovogodišnjeg sajma karijera su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti kako bi se osvijestila važnost cjeloživotnog učenja i profesionalnog razvoja u skladu sa zahtjevima tržišta rada i tehnološkim promjenama.

Tako će svi zainteresirani tijekom trajanja sajma moći birati između više od 1.200 besplatnih online edukacija, ali i tradicionalnih oblika edukacija iz ponude edukativnih ustanova. Uz 5 edukativnih ustanova, na sajmu će se predstaviti i 29 poslodavaca iz Hrvatske, a posjetiteljima je na raspolaganju više od 150 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta.

Regionalni izlagači koji na sajmu traže zaposlenike u sve tri zemlje su: Lidl, Nestle, Infobip i Addiko Bank. Novost ovogodišnjeg sajma je prilagođenost svim uređajima (smartphone, tablet, laptop) pa će tako biti olakšan pregled otvorenih radnih mjesta i komunikacija s poslodavcima putem chata na kojem će posjetitelji moći izravno razgovarati s predstavnicima tvrtki.

Tijekom sajma, putem live prijenosa na YouTube kanalu ‘Virtualni sajam karijera i znanja’, 21. listopada moći ćete poslušati predstavljanje tvrtki izlagača, a 25. listopad rezerviran je za okrugli stol na temu vještina potrebnih za poslove budućnosti.

Uredite životopise i pripremite se za virtualni sajam!

Generalni medijski pokrovitelji Virtualnih dana karijera i znanja su: tportal, Otvoreni radio i poslovni tjednik Lider. Sajam medijski podržavaju: Glas Slavonije, Studentski.hr, EduCentar, Profitiraj.hr, Hrvatska Udruga Poslodavaca i Visoko učilište Algebra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...