Milanović se sinoć sastao na večeri s Gotovinom i Čermakom

Bivši hrvatski premijer i uskoro bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović te umirovljeni generali Ante Gotovina i Ivan Čermak sinoć su, kako doznaju Vijesti.hr, bili na zajedničkoj večeri u Zagrebu. Spomenuti trojac večerao je u širem društvu u jednom zagrebačkom restoranu u Dukljaninovoj ulici. O čemu se na večeri razgovaralo nismo uspjeli doznati.

Inače, u kuloarima se zadnjih dana moglo čuti da bivši premijer, nakon što je osnovao konzultantsku tvrtku, dogovara prvi posao s umirovljenim generalom Ivanom Čermakom, vlasnikom Croduxa.

Tu je informaciju za Tportal prije koji dan komentirao sam Čermak.

“Mi jesmo prijatelji i ne bih imao ništa protiv da Milanović radi za nas. Ali o tome nikad nismo razgovarali, niti sam mu ja nešto nudio. On se odlučio baviti konzaltingom. Tek je osnovao vlastitu tvrtku koju sad treba posložiti, mora se ekipirati, što nije to jednostavno. Vidjet ćemo kakve će usluge nuditi. Ako nam nešto od toga bude potrebno možda ga nekad angažiramo”, komentirao je Čermak.

Inače, od početka ove godine u Croduxu na mjestu Čermakovog osobnog savjetnika radi i bivši ministar obrane Ante Kotromanović, također Milanovićev prijatelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...