Ovu djevojku proglasili su najružnijom na svijetu, no ona se ne predaje

Lizzie Velasquez su kada je imala 17 godina nazvali najružnijom na svijetu. No ona se ne predaje i na svojem Instagram profilu poziva ljude da šire ljubav, a ne mržnju.

Lizzie danas ima 27 godina i živi u Teksasu. Rođena je s rijetkim poremećajem zbog kojeg ne može dobiti na težini i izgleda staro. Lizzie je motivacijski govornik i o njoj je snimljen dokumentarni film.

Bez obzira na to kako izgledamo, na kraju dana svi smo mi ljudi, napisala je Lizzie nedavno na Instagramu te je dobila tisuće poruka podrške.

Nemoj dozvoliti da te itko porazi, ti vrijediš više, ti si zvijezda, predivna zvijezda, samo su neki od komentara podrške.

Lizzie je visoka oko metar i pol i teška 30 kilograma.

O meni je snimljen dokumentarni film no želja mi nije bila da to bude priča samo o meni već želim da ljudi, dok ga gledaju u tom filmu vide sebe, svoje članove obitelji, svoje prijatelje, kaže Lizzie.

Kaže kako je prije deset godina, nakon što je objavljen njezin video i nakon što su je proglasili najružnijom na svijetu, bila na “tamnom mjestu”.

Osjećala sam se strašno. Bila sam uzrujana i ljuta i nisam znala kako ću se oporaviti, kaže Lizzie.

Za oporavak su joj trebale godine, ali na kraju je to iskustvo, kaže, bilo za njezino dobro.

Danas savjete dijeli i drugima.

Bitno je da u tome što prolaziš ne budeš sam. Treba pronaći i drugu, pozitivnu stranu. Ja sam to uspjela. Mislim da to mogu i drugi, naglašava Lizzie, prenosi 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...