Stvari koje inteligentna žena ne zahtjeva od svog muškarca

Mnoge žene misle kako im muškarci duguju nešto.

Takav pristup ljubavnom odnosu može biti itekako opasan i poguban, kada je u pitanju održavanje povjerenja i uzajamnog poštovanja. No, nažalost, takve žene to shvate tek kada bude prekasno, piše Index.hr.

Ovo su stvari koje mudra žena ne zahtijeva od svog partnera.

1. Da pazi na nju
 
Da ju hranu, oblači, zabavlja i slično. Muškarac ima jedinu obavezu paziti i brinuti se za svoju djecu te isto vrijedi i u obrnutom slučaju. On može birati da se brine o vama, no to nije obavezan.
 
2. Da se odrekne onoga što voli

Mudra žena baš nikada neće tražiti od partnera da se u potpunosti odrekne svog posla, hobija ili snova, kako bi što više vremena provodio s njom. Inteligentna žena zna da će tako svog muškarca učiniti nesretnim.

3. Da se odrekne prijatelja i obitelji

Čak i ako se ne slaže s njima, pametna žena zna da njezin muškarac treba te ljude u životu i da su oni bili ovdje i prije nje. Tako ona pokazuje kako ih poštuje, čak i ako misli da oni imaju loš utjecaj na njega.
 
4. Da dijeli iste interese s njom
 
Ako vi želite na tečaj plesa, a on mrzi sve vezano uz njega, on će vas odbiti, a vi nemate pravo inzistirati da ide negdje, gdje ne želi. Samo zamislite kako bi vama bilo da vas forsira da radite nešto, što vam nije ugodno. Ne morate dijeliti baš sve interese, kako bi vam veza bila zdrava i kvalitetna.
 
5. Da bude nešto što nije

Drugim riječima, inteligentna žena ne traži od svog partnera da se u potpunosti promijeni, već ona utječe na njega tako da postane najbolja moguća verzija sebe. Muškarac će tako cijeniti samo ženu, koja ga prihvaća onakvim kakav on jest.
 
6. Da ignorira ostale žene

Muškarci ne mogu ne primjećivati druge žene, jer je to suprotno njihovoj prirodi. Što prije prihvatite tu činjenicu, to bolje. Naravno, to ne znači da biste mu trebali tolerirati flertovanje s istima, no poštedite se i nepotrebne drame.
 
7. Ona mu vjeruje

I za kraj ostavljamo najvažnije: mudra žena ne traži stalne dokaze ljubavi i poštovanja od partnera. Osim toga, ona ne traži njegov mobitel na pregledavanje, šifre od društvenih mreža i slično. Ona mu vjeruje u punom smislu te riječi i sigurna je u njegovu ljubav.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...