Antena Zadar vas poziva: Predbilježite se za Sajam poslova u turizmu!

Sezona 2016. je bila odlična, a ništa manje se ne očekuje i od ove. Hrvatska je u pravom smislu hit destinacija, ponuda poslova u turizmu je sve veća te se na godišnjoj razini radi i o 6.000 otvorenih natječaja, a hoteli, restorani i kafići traže djelatnike sve ranije i ranije.

Kako ne biste propustili onu najbolju ponudu poslova, predbilježite se za Sajam poslova u turizmu koji će održati od 22. do 28. veljače na web stranici mojposaouturizmu.net.

Kako se predbilježiti?

Postupak je jednostavan – ako već imate aktivan korisnički profil na portalu MojPosao, uredite ga na način da pod kategorijom ‘Turizam i ugostiteljstvo’ označite polje ‘Sajam poslova u turizmu’ čime će vaš životopis biti dostupan poslodavcima koji traže nove djelatnike.

Ako nemate profil, sada je pravo vrijeme da ga kreirate! Ta procedura je također posve jednostavna – započnite registraciju putem portala, ako zapnete obratite nam se na putem Facebook stranice Sajma.

A što vas očekuje na Sajmu?

Renomirani poslodavci, sveobuhvatna prezentacija tvrtke i uvjeta rada, chat s poslodavcima, brza realizacija zapošljavanja putem video chata, nagradni natječaji! Krenite s pripremom kako biste 22. veljače dočekali posve spremni – ažurirajte svoje životopise, uredite molbe, izbrusite usmeno predstavljanje sebe kao idealnog kandidata.  U tome vam mogu pomoći i savjeti na portalu MojPosao, stoga nema isprike da se ne vidimo 22. veljače na Sajmu poslova u turizmu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...