Sljedeći tjedan u zadarskom Cinazu čak 3 zanimljiva događanja

TJEDNA DOGAĐANJA U CINAZU

ČEŠKO-SLOVAČKA INTERKULTURALNA VEČER– utorak, 31.01.2017., u 18:00 h u Udruzi CINAZ
Upoznajte se s češko-slovačkom manjinom u Zadru uz glazbu te tradicionalna jela i pića. U suradnji s Udrugom za promicanje hrvatsko-češko-slovačkih odnosa “Oko Jadrana”, Info centar za mlade Zadar pripremio je zanimljivo druženje, a prisutni će imati priliku čuti i koje su to brojne poveznice s hrvatskim jezikom i kulturom. Pozvani ste svi! Vidimo se na Trgu Petra Zoranića 1.

VEČER DRUŠTVENIH IGARA – srijeda, 01. veljače 2017. u 18:00 sati u Udruzi CINAZ
I ovaj tjedan u Udruzi CINAZ nastavljamo s večerima popularnih društvenih igara. Posjetite nas, opustite se od svakodnevnih obaveza i zabavite se uz ugodno društvo i tople napitke. Ukoliko imate i neku svoju omiljenu igru, budite slobodni ponijeti! Vidimo se u srijedu u prostoru Udruge Cinaz (Trg Petra Zoranića 1), s početkom u 18:00 sati!

PRIPREME IZ ENGLESKOG JEZIKA ZA DRŽAVNU MATURU – četvrtak, petak (02. i 03.. veljače 2017.) u 18:00 sati
Nastavljamo sa sljedećim ciklusom priprema za državnu maturu iz engleskog jezika. Pod stručnim vodstvom profesorice Valentine Grbić, zadaci su prilagođeni višoj i osnovnoj razini polaganja. Svi koji se žele priključiti pripremama, mogu to učiniti putem prijavnice. Pripreme se održavaju u prostorima Udruge CINAZ, na Trgu Petra Zoranića 1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...