Sutra svi na Cvitušu na prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju; Osigurana zabava i bogate nagrade

Snijeg je i ove godine zaobišao Zadar, pa na žalost mnogih nismo imali prilike uživati u zimskim radostima; grudanju, sanjkanju, pravljenju snjegovića…

No, to ne znači da trebamo odustati!

Na samo 70-ak kilometara i 50 minuta vožnje od Zadra nalazi se izletište Cvituša gdje će se u nedjelju 29. siječnja održati prvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju.

Prvenstvo počinje u 10 sati, a prijaviti se mogu svi; i mali i veliki sanjkaši, od 6 do 99 godina. Natjecanje je podijeljeno u šest ženskih i muških kategorija.

Osim dobre zabave, za sve one koji najbrže i najspretnije prođu stazu dugu 100 metara, osigurane su bogate nagrade.

Kotizacija za sudjelovanje na utrci iznosi svega 30 kuna, a uključuje sanjke (ukoliko nemate svoje), topli napitak i grah s kobasicom.

Čak i ako se nemate namjere biti sudionikom prvenstva, ne znači da ne trebate upisati Cvitušu kao mjesto ovonedjeljne zabave.

Čeka nas lijepo vrijeme, sunčano, vedro, toplo, uz temperaturu do 5°C, a snijega ima u izobilju. Za ljubitelje adrenalinskih zimskih sportova tu je popularan zip line; pričvršećni za sajlu spuštate se niz stazu dugu 300 metara. Za one koji samo žele čvrsto stajati na nogama i uživati u snježnoj idili, tu je ugostiteljski objekt koji nudi tople napitke i ukusna jela.

Kroz program će nas voditi Frano Ridjan, a DJ majstorijama rasplesati Jenki.

Prijave se primaju na dan natjecanja ili na facebook stranici izletišta Cvituša.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...