Da li Sabina Glasovac želi biti gradonačelnica Zadra ili zastupnik nacionalne manjine i glasnogovornica Pupovca?

Da li Sabina Glasovac želi biti gradonačelnica grada Zadra ili zastupnik nacionalne manjine i glasnogovornica Milorada Pupovca?, pitaju iz HSP AS.

Priopćenje Mate Lukića, predsjednika HSP AS grada Zadra prenosimo u cijelosti:

Iz razgovora Sabine Glasovac za portal Novosti, postavlja se jedno te isto pitanje koje si postavlja zadarska javnost, građanke i građane grada Zadra. Da li ova Našičanka želi biti gradonačelnica svih građana ili predstavnica nacionalne manjine?

Jučerašnje prepomaganje po mediju Milorada Pupovca je kap koja je prelila čašu. Iz cijelog razgovora a i njezinih postupaka općenito, treba javno davati potporu financiranju Milorada Pupovca, njegovih portala i politike koji vrše u najmanju ruku antihrvatsku politiku smješkajući nam se u lice.

Nije ugodan osjećaj saborska zastupnice, gospoda koju branite se obilno financira iz državnih jasli, a istu tu državu blate doslovno svakom prilikom. Borili ste se i za prava studenata filozovskog fakulteta kao i kurikuralnu reformu, jedino se nikad niste borili za Zadar i njegove građane niti jednom incijativom a bili ste i zamjenica ministru, mogli ste makar pokušati uraditi nešto. Vi i vaša stranka na lokalnoj razini vodite totalnu antizadarsku politiku, a nazvati vas oporbom je čak i smiješno.

Na kraju se postavlja pitanje da li želite biti gradonačelnica svih žitelja grada Zadra ili glasnogovornik određene nacionalne manjine, i ne zaboravite kad si na vlasti moraš donositi odluke za bolji život svih koji žive u Zadru, ne može se onda samo kritizirati jer nećete imati koga, da li ste spremni na to ili je vaša kandidatura ako prođe, prođe možda bolje da ne prođe?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...