Ikona glazbene scene Zorica Kondža predstavlja novi album nominiran za Porina!

Ikona glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa zahvaljujući kojem je dobila nadimak ‘The Voice’ Zorica Kondža, u izdanju Hit Recordsa predstavlja novi album ‘Zorica Kondža Live Lisinski’.

Izdanje koje je pred vama, rezultat je spektakularnog koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, dvorani Lisinski, kojim je Kondža okrunila 30 godina zaista vrhunske karijere.

Sedamnaest pjesama, neprolaznih hitova cijenit će svi obožavatelji dobre glazbe, a posebno se ističu deuti sa gostima koji su uveličali tadašnji koncert. Tako je Zorica sa Tonijem Cetinskim otpjevala predivan ljubavni duet  ‘Dobar dan ti, dušo’,  sa Oliverom Dragojevićem hit ‘Ti si moj san’, sa Nenon Belanom pjesmu ‘Do posljednjeg daha’, dok je sa Tomislavom Bralićem i klapom Intrade izvela skladbu ‘O’ života ura’.

Posebno se pak ističe maestralna izvedba poznatog evergreena ‘One Day I’ll Fly Away’, koju jednostavno morate poslašati i na prvu zavoljeti.

Ovo jedinstvo izdanje, prepoznala je i struka, pa je album ‘Zorica Kondža Live Lisinski’ nominiran za nagradu Porin u kategoriji najboljeg koncertnog albuma.

‘Sretna sam što sam nominirana i naravno da b voljela osvojiti Porin. Svih ovih godina često sam bila nominirana, ali trebalo je proslaviti trideset godina karijere u Lisinskom, uz puno dragih mi gostiju, da bi stigla nominacija za najbolji koncertni album. Ako ću ikada dobiti Porina, voljela bi da to bude baš za ovaj ovaj album, jer sam pobornik ‘live’ snimki.’, kazala nam je ovom prigodom Zorica Kondža.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...