Konji: “Nećemo vas zajebati, naš obraz su naša dica i familija”

“Računajte na nas. Zvalo me neki dan, anketa kaže od Ipsos Plusa, da iman li vrimena odgovoriti na par pitanja i više!? Samo naprid, taman san sija.
Pitalo me za mišljenje o miljun stranaka i mali miljun osoba, a među njima najviše o kandidatima HDZ-a. Logičan zaključak se nameće da je ova anketa naručena od HDZ-a. U anketi su zastupljene SVE stranke i one koje prošle lokalne izbore nisu prošli 0.5% glasova. Između svih tih suvlasnika ankete nema mista za nezavisnu listu “Konji”, jedinu koja je bila na zadnjim lokalnim izborima i usput osvojila 1.100 glasova.
E pa dopustite repliku. Četiri godine čekamo ove izbore, cili fokus našeg nazovi “političkog djelovanja” se svodi na 5. misec ove godine. Naučili smo puno toga od 2013. godine i uočili greške koje smo napravili. Program i ljude u koje virujemo slažemo kroz ove četiri godine. Ni na kraj pameti nam nije osobna korist niti politička karijera. Izlazimo na izbore još ovaj put jer ima ljudi koji nas žele čuti i imamo odgovornost prema našoj dici i životnom poslanju. Jedina želja sviju nas “Konja” je otvoriti prostor (kojeg nažalost mi nismo imali poslije rata) dici grada, najboljim đacima i studentima, zdravim prežencama našeg grada.
I zato ćemo još jednom staviti obraz na izlog, da nepotizmu i stranačkoj podobnosti kažemo – NE. A svima Vama kojima se politika gadi ka i nama znajte da Vas nećemo zajebati. Naš obraz su naša dica i familija. Njih zajebati značilo bi zgaziti svoje dostojanstvo. Ne brinite, imamo samo jedan život, nije na prodaju!

Vratite Zadar Zadru!”, kaže Enio Meštrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...