Oprezno vozite, na cestama je gusta magla

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji, a ima je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Nova Gradiška i Lipovac. Kolnici u su mjestimice vlažni i skliski u unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Na cestama u gorju te duž Jadranske (DC8) i Ličke (DC1) magistrale mogući su odroni.

Kolnici u su mjestimice vlažni i skliski u unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Na cestama u gorju te duž Jadranske (DC8) i Ličke (DC1) magistrale mogući su odroni, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te ne kreću na put bez zimske opreme.

HAK poziva vozače na pojačan oprez na brzoj cesti DC10 Sveta Helena-Vrbovec kod čvora Prilesje (u blizini Vrbovca), zbog životinje na kolniku. Prema dojavi radi se o divljoj svinji.
Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje novog čvora Lipovljani, između Kutine i Novske od 118. do 121. km u oba smjera vozi se jednim trakom.

Na Istarskom ipsilonu na dionici čvor Lupoglav-tunel Učka, zbog radova na obnovi vijadukta vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...