Ova pjevačica bogatija je nego Adele, a već 20 godina živi s mačkama u dvorcu

Enya je u karijeri zaradila oko 91 milijun funti, a već 20 godina živi s mačkama u dvorcu u Irskoj i ne pojavljuje se gotovo nigdje. Ne čudi stoga činjenica da je njezino pojavljivanje na dodjeli Grammyja popraćeno mnogobrojnim novinskim napisima o misterioznom privatnom životu.

54-godišnja pjevačica umjesto glamura odabrala je anonimnost, piše Daily Mail. Proslavila se davne 1988. godine hitom “Orinoco Flow”, koji se rado sluša i danas.

Ipak, slava ju nikad nije zanimala. Njezin stric Noel Duggan novinama je otkrio kako je tajanstvena i pravi samotnjak, što je i potvrdila njezina dugogodišnja prijateljica.

Dvorac u Dublinu kupila je za 2,5 milijuna funti, u njemu živi već 20 godina, a prvi susjed joj je Bono Vox kojega, doduše, viđa vrlo rijetko, javlja Index.

Tijekom karijere, objavila je devet studijskih albuma, prodala 75 milijuna ploča te zaradila oko 91 milijun funti (oko 800 milijuna kuna) što je čini najbogatijom glazbenicom na tamošnjoj sceni iako nikad nije odradila ni pravu turneju.

Svoj privatni život skriva “kao zmija noge”, a kad su je pitali zašto, odgovorila je samo da je to njezin izbor. “Nema ništa loše u promociji onoga što radiš, ali čim osjetim da se pretjeruje, povlačim se jer mi sve to djeluje lažno.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...