Roditelji brinu za sigurnost djece; Igralište škole u Radovinu, u čiju je obnovu uloženo pola milijuna kuna, svakodnevno se devastira

Iako je obnovljeno prošle godine, malonogometno igralište pokraj područne Osnovne škole Jurja Barakovića u Radovinu, poprilično je devastirano, a pogledom na ogradu koja se raspada, ne bi se dalo zaključiti da je u obnovu uloženo pola milijuna kuna.

To je vidljivo iz fotografija koje nam je poslao zabrinuti čitatelj i roditelj. Kako kaže, ograda predstavlja opasnost za djecu. Isto je pokušao objasniti ravnateljici, no kaže, nije naišao na razumijevanje.

Ravnateljica Vesna Drmić upoznata je sa situacijom, no kako ističe, ograda je devastirana od strane starije djece i mladih koji se svakodnevno okupljaju na igralištu. Dodaje kako je škola odmah reagirala i dala ukloniti spornu ogradu.

– Odmah smo reagirali po pitanju ograde koja je uklonjena jer je predstavljala opasnost za djecu. Žao mi je što se igralište devastira jer je u njegovu obnovu uloženo puno novaca, pa na taj način mještani Radovina sami sebi rade štetu. Ne može se zabraniti ulazak na igralište niti nam je to cilj, kaže Drmić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...