Splićani očekuju pobjedu nad Zadrom, Gripe gotovo rasprodane!

Euforija na Gripama ne staje. Momčad Ivice Skelina odolijeva svim napadima i brani prvu poziciju na ljestvici, a u nedjelju je na rasporedu novi derbi – u Split stiže Zadar.

Nominalno, s obzirom na stanje na ljestvici, Zadrani bi trebali biti najlakši protivnik od prethodna četiri koja su gostovali na Gripama, piše Dalmatinski portal. Cibona, Jolly, Cedevita i Šibenik pucaju na prva tri mjesta na prvenstvenoj ljestvici, dok su Zadrani u krizi, te se nalaze na osmoj poziciji.

Ulaznice za tu utakmicu mogu se kupiti od ponedjeljka, a već do sinoć prodana je trećina od ukupnog kapaciteta dvorane. Dakle, ako se nastavi istim ritmom, karata bi već moglo nestati do petka, što znači ne da ih neće biti u prodaji na dan susreta, već bi dvorana mogla biti rasprodana i 48 sati prije nego što suci podbace loptu na centru. Pogotovo što je dolazak najavio i Tornado, pa će kapacitet opet biti smanjen, baš kao prošlog petka kada su na Gripe stigli Šibenčani.

Što se tiče prodaje, ulaznice se mogu kupiti online putem (Adriaticket), u poslovnici Dancing Beara (Dioklecijanova 7), Croatia Recordsu (Pjaca), agenciji Smokvina (Majstora Jurja 17), Uni rent-a Split (Šperun), te Tisak Media centru u Cityja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...