Cestitka_Uskrs

Dellavia: “Smanjiti cijene najma gradskih prostora i prekinuti preplaćivanje vode zbog nereda u Vodovodu!”

Zadarski ogranak Hrvatske socijalno-liberalne stranke upozorava javnost da se dio gradskog novca netransparentno i neracionalno troši, dok se istovremeno značajno opterećuje budžete građana i poduzetnika.

Prije svega, kada govorimo o poslovnim prostorima u vlasništvu Grada Zadra, a koje Grad daje u najam, smatram da treba smanjiti cijenu najma za najmanje 20 posto, izjavio je HSLS-ov kandidat za gradonačelnika Zadra Nino Dellavia. Dodaje i kako ljude koje koriste gradske prostore treba prestati držati ovisnicima gradske politike.

Nadalje, HSLS smatra da je građanima dosta preplaćivanja cijene vode i nereda u Vodovodu te da su potrebne korjenite promjene u gradskom poduzeću Vodovod d.o.o. Zadar. U našem izbornom programu, koji ćemo uskoro javno predstaviti, predvidjeli smo smanjenje cijene vode, kao i smanjenje enormnih gubitaka vode koji su trenutno kreću i do 80%. Smatramo, također, da bi racionalnijim upravljanjem Gradom i odgovornijim korištenje javnog novca mogli stvoriti preduvjete za ukidanje plaćanja parkinga za sve stanovnike Poluotoka.

Za razliku od nekih, ja neću komunicirati s građanima i javnosti preko glasnogovornika te ovim putem pozivam sve Zadranke i Zadrane da se svojim prijedlozima uključe u stvaranje boljeg Zadra. Svi mi se mogu obratiti putem Facebooka, iznijeti svoje prijedloge na društvenim mrežama koristeći #BoljiZadar ili me osobno posjetiti u prostorijama stranke, gdje svakodnevno vrijedno radimo za bolji Zadar, zaključio je Dellavia.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...