MODES Zadar: “Odzvonili crni dani u Crnome!”, MODES Obrovac: “Obrovac je postao grad u kojem nitko ne želi živjeti!”

Moderna demokratska snaga (MODES) osnovala je nekoliko novih stranačkih organizacija na području grada Zadra i Zadarske županije, počevši od temeljnog ogranka u mjesnom odboru Crno, preko općinske podružnice u Posedarju, sve do gradske podružnice u Obrovcu.

Iako relativno mali mjesni odbor, na osnivačkoj skupštini MODES-a sudjelovalo je više od trideset, pretežno mlađih entuzijasta, zainteresiranih za rješavanje svakodnevnih problema sa kojima se susreću građani Crnog. Prije svega su istakli nezadovoljstvo vrijednošću ulaganja u komunalnu infrastrukturu temeljem doznačenih sredstava iz državnog proračuna, a budući je Crno godinama bilo područje od posebne državne skrbi. Naglašena je hitnost sanacije ceste od Crnog do Babinduba, kako zbog kvalitete svakodnevnog života tako i zbog dojma koji turisti dobiju o našem gradu čim slete u Zračnu luku Zadar te bolja prometna povezanost javnim prijevozom od Crnog do centra grada.

 

Osnivanjem podružnice u Obrovcu i Posedarju, MODES se organizirao u svim gradovima, te gotovo u svim općinama na području Zadarske županije.

MODES grada Obrovca biti će vodeća opcija u obnovi posrnulog grada, u kojem već godinama u neprirodnoj koaliciji koaliraju domoljubi iz HDZ-a sa SDSS-om. Obrovac se pretvorio u grad u kojem nitko ne želi živjeti osim onih koji od toga imaju koristi – zaključio je je Milan Župan predsjednik MODES-a u gradu Obrovcu.

Za predsjednika MODES Posedarje izabran je županijski vijećnik, umirovljeni branitelj Ivica Klanac.

Nakon pobjede na izborima u općini Posedarje prvo ćemo napraviti reviziju stanja financija u općini Posedarje, a onda ćemo teškim i predanim radom dovesti općinu na razinu na kojoj treba biti infrastrukturno, gospodarski i turistički. Posedarje ima previše potencijala da bi dopustili da ga i dalje vode oni koji ne znaju – izjavio je Ivica Klanac.

Rudolf Dvorski, zadarski dožupan i predsjednik stranke na nacionalnoj razini, izrazio je zadovoljstvo ustrojavanjem spomenutih podružnica i širenjem MODES-a. Biti ćemo podrška svim podružnicama u interesu svakog grada, svake općine, ali ono što je najbitnije je to da sve što radite, radite u interesu svih građana – rekao je Rudolf Dvorski.

Predsjedništvo M.O. MODES Crno: Ivan Živković – predsjednik, Klaudio Vidaić – dopredsjednik, Luka Knežević – dopredsjednik , Miro Marnika – tajnik, Antonio Grgurović – rizničar. Nadzorni odbor: Ana Knežević – predsjednica, Miro Bradica – član, Kristian Živković – član

Predsjedništvo G.O. MODES Obrovac: Milan Župan – predsjednik, Senka Mutić – dopredsjednica, Manuel Liška – dopredsjednik, Marin Mutić – tajnik, Zdenko Jazvić – rizničar, te članovi: Dragan Župan, Manuela Liška, Josipa Brkić, Marijana Kušter. Nadzorni odbor: Anđelko Šušak – predsjednik, Antonija Goleš – članica, Ivan Bošnjaković – član.

Predsjedništvo općinske podružnice MODES Posedarje: Ivica Klanac – predsjednik, Ivo Ćirak – zamjenik, Martina Crnjak – tajnica, Jurica Brala – rizničar, te članovi: Jurica Bolić, Lovre Klanac, Joso Latinović. Nadzorni odbor: Katarina Bolić – predsjednica, Jurica Brala – član, Dejan Klanac – član.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...