Predstavljen bogat program jubilarnog 10. Festivala vjenčanja; Predstavit će se preko 60 salona vjenčanica, cvjećara, fotografa…

Jubilarni 10. Festival vjenčanja održat će se u Arsenalu 4. i 5.  ožujka, a bogat dvodnevni program predstavile su danas Marijana Kolega iz Udruženja obrtnika Zadar i Anamarija Portada iz Ilirije.

Festival u subotu u 12 sati otvara Slatko jutro, humanitarna prezentacija slastica za Dječji vrtić “Latica”, moći ćete pogledati modnu reviju svečanih revija i poslušati nastup Elene Stelle.

U večernjim satima, točnije, u 18 sati slijedi modna revija vjenčanica i revija cvijeća uz izvedbu akrobatske točke Circo Arta.

U nedjelju, umjesto Slatkog jutra, organizirano je Dalmatinsko jutro, također humanitarnog karaktera, modna revija dugih svečanih haljina uz glazbenu kulisu za koju je zadužena klapa Kontrada.

U 18 sati ne propustite još jednu modnu reviju vjenčanica i cvijeća  te nastup popularnog AKA Crescendo i Zadarskog plesnog ansambla s izvedbom točke Mirror dance.

Ove godine svoje proizvode predstavit će 60 izlagača, organizatora vjenčanja, salona vjenčanica, cvjećara, restorana, fotografa, kozmetičara, slastičara…Budući mladenci dobit će poseban popust, a mogu osvojiti i bračno putovanje ukoliko popune formular na štandu u City Galeriji ili onom postavljenom na ulazu u Arsenal na dan Festivala.

Sponzori Festivala vjenčanja su Zadarska županija, Grad Zadar i Turistička zajednica Zadarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...