Ante Martinac potvrđeni je kandidat za načelnika Sukošana, a ne dožupana kako su pisali neki

Iako su prije nekoliko tjedana u javnost, evidentno, pušteni probni baloni, da se vidi reakcija građana županije ali i mještana Sukošana, kako će Ante Martinac na predstojećim lokalnim izborima nositi kandidaturu za dožupana Zadarske županije, danas je iz objave na službenoj Facebook stranici sukošanskog HDZ-a jasno kako to nije točno.

– Poštovane stranačke prijateljice i prijatelji, simpatizerke i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice, nakon svih nagađanja oko kandidata za općinskog načelnika, ovim putem vas obavještavamo i potvrđujemo kako je ranije i rečeno da će gosp. Ante Martinac biti kandidat Hrvatske demokratske zajednice za općinskog načelnika Općine Sukošan, navodi se u objavi.

Još uvijek nije poznato tko bi mogao biti zamjenik ili zamjenica načelnika na listi HDZ-a, no ta informacija bit će poznata do kraja tjedna.

Dodajmo ovome kako će ove godine HDZ imati najviše protukandidata na izborima, s obzirom na to da su svoje kandidate najavili i SDP i Akcija Mladih, a prema našim saznanjima vrlo je izvjesno kako će se pojaviti i neki nezavisni kandidati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...