Nakon što mu je Longin poručio da se vide na sudu, Pupić-Bakrač: “Evo neću više Bobi majke mi, samo me nemoj tući”

Marko Pupić-Bakrač ponovno se priopćenjem osvrnuo na kandidata HDZ-a za župana, Božidara Longina koji je najavio tužbu, tvrdeći kako gradski vijećnik o njemu širi laži.

“Božidar Longin me prozvao da vodim prljavu kampanju. Lokalni izbori još nisu raspisani, Gradsko vijeće nije raspušteno. Sukladno tome ja sam u mandatu gradskog vijećnika. Redovno obnašam svoje obveze među ostalim i da se obraćam javnosti putem priopćenja kao i protekle 4 godine. Trenutačno ne vodim ni afirmativnu ni prljavu kampanju, ne vodim nikakvu kampanju. Ona za mene počinje danom raspisivanja izbora. Za razliku od mene koji sam komunicirao s javnošću na dnevnoj bazi Božidar Longin je prespavao 4 godine na mjestu dožupana, sada odjednom prodaje maglu i floskule te to naziva afirmativnom kampanjom, zalaganjem za projekte.
Što se tiče prijetnji Božidara Longina sudom zbog navodno izrečenih laži s nestrpljenjem iščekujem tužbu i suočenje na sudu. Božidar Longin je sam rekao kao svjedok na suđenju Sanaderu da 36 000 eura nije uplatio na račun stranke već ih je predao stranačkoj blagajnici a da pri tome nije dobio nikakvu uplatnicu !? Kako je izjavio nije znao ni porijeklo tog novca !?
U imovinskoj kartici dužnosnika Longina stoji da je posjedovao 1 % dionica marine Dalmacija. Marinu Dalmacija preuzela je Hypo Alpe Adria grupa 2002 godine a nakon toga preko nje tvrtka International Seaport Management iz Vaduza u vlasništvu Zdenka Zrilića i Hypo banke. Zar nije logično pitanje na koji način u svemu tome našao Božidar Longin sa svojih 1% udjela i koliko je zaradio prodajom tog udjela Turcima ?Zar je navođenje golih činjenica i postavljanje logičnog pitanja laž, klevetanje ?
Kako Božidar Longin ne želi odgovoriti na postavljeno pitanje presretan sam što će me tužiti. Jedva čekam da on live vidim Longinova petljanja oko predaje 36 000 tisuća eura u središnjici stranke i objašnjenja kako se dočepao udjela u marini Dalmacija. Dakle suda se ne bojim ali bojim se Bobijeve razorne desnice kojom je onomad opernom pjevaču razbio nos. Opasni su ti operni pjevači kad se raspištolje. Samo pravi junaci i snagatori mogu njima razbijati nosove. Sada kada sam mu se zamjerio ne znam što ću, gdje ću pobjeći od straha kada ga vidim na ulici. Toliko sam ustrašen da imam noćne more. Evo cijelu noć sanjam kako me progoni šaka sa Vitrenjaka i pokušava mi razbiti nos.
Unatoč silnog straha kojeg osjećam od Bobija moram mu postaviti još nekoliko pitanja:
-u intervju za Zadarski.hr 04.09.2016 godine izjavio si da je naš narod lijen i ne želi raditi. Nisam još čuo da u Irskoj, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj…kažu za naše ljude da su lijeni, dapače hvale ih kao odlične radnike. Zašto želiš postati župan narodu kojeg si izvrijeđao i nazvao lijenim ? Zbog zastupanja interesa tih ljenjivaca ? Čisto sumnjam…
-na suđenju Ivi Sanaderu izjavio si da si mislio kako je Fimi media neka vrsta stranačke zaklade. Tvrdiš da ćeš se zalagati za projekte. Ne znaš ni razliku između zaklade odnosno fondacije i tvrtke a ti bi osmišljavo projekte i njima rukovodio ?
-Turski investitori uvezani su sa Zdenkom Zrilićem, glavni konzultant im je Zdravko Livaković, uz pomoć političko-interesnih struktura pokušali su uzurpirati dio Maraska parka, obale i mora, usudili su se držati prodike nama legalno izabranim vijećnicima, na svaki način se pokušavaju domoći marine Tankerkomerc i uvale Jazine. Bobi da li ćeš potpomagati njihova nastojanja ? Da li Turke smatraš investitorima ili okupatorima ?
-na društvenoj video mreži You Tube 2013 godine objavljen je video uradak pod nazivom “Zdenko Zrilić – najveći zadarski ratni profiter i izdajnik” koji je imao preko 20 000 pregleda. Da li je za tebe Bobi Zdenko Zrilić sposoban poduzetnik ili nešto drugo ?
Malo me ponilo. Evo neću više Bobi majke mi, samo me nemoj tući.”

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...