Udruga Gesta obilježava Svjetski dan plesa; Na Trgu pet bunara plesat će brojni ansambli, klubovi i udruge

Plesna udruga Gesta djeluje u  grada Zadru već punih 16 godina na području izvedbene i scenske umjetnosti. Iza nas je preko trideset dramsko-plesnih produkcija. Organizatori smo međunarodnog zadarskog plesnog festivala koji u svibnju u naš grad dovodi mnoštvo umjetničkih i plesnih škola,udruga i klubova, mladih plesnih umjetnika,njihovih mentora i koreografa.

Svojim organizacijskim sposobnostima svega navedenog odlučili smo se za novi projekt pod palicom Geste kako bismo obilježili dan nas plesača i različitih plesnih umjetnosti koje njegujemo.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i 29.04.2017 u 10 h na Trgu 5 bunara na kojem ćemo  ne samo predstaviti svoje klubove,udruge i ansamble  već zajedno  širiti načelo da je ples radost koja nam pruža pregršt mogućnosti za užitak,napredovanje,istraživanje,suradnju i pravo na različitost. Program će obuhvatiti  plesne radove te ćemo zajedno slaviti ples i njegovu dobrobit za nas koji ga prakticiramo i publiku koja nas okružuje.

Svaki klub,plesna grupa,udruga nastupa sa 3 plesne koreografije.

Program će vodit inače plesač i voditelj iz udruge U pokretu  Ante Dujić koji će svojim plesnim koracima započeti program.Najavljujemo 19 sjajnih plesnih koreografija koje imaju potpis zadarskih plesnih pedagoga i voditelja.Uz plesni program najavljujemo i likovni kutak na kojem će djeca oslikavati siluete plesača.Tijekom cijele manifestacije snimat ćemo promo video trailer kako bi zabilježili sjajnu atmosferu…Pozivamo vas da nam se pridružite i medijski popratite naš plesni događaj.

Nastupaju:

1.Plesna udruga Gesta

2.Zadarske mažuretkinje

3.Plesna udruga Nimeta

4.Plesna radionica Budi ples

5.Pole dance Vertikala &Collectiva

6.Drama plus

7.Udruga u pokretu
U nadi da će ovaj projekt postati tradicija radujemo se vašem odazivu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...