Cestitka_Uskrs

Vožnja Uberom je najsigurnija – vaši najbliži u svakom trenutku mogu vidjeti gdje i s kim se krećete

Korištenje aplikacije Uber najpraktičnija je i najpovoljnija solucija za vožnju gradom. Ona u potpunosti može zamijeniti osobni automobil i ono najvažnije, poštedjeti vas stresa uoči prometnih gužvi te vas točno i pouzdano dovesti na lokaciju koju zatražite.

Ništa manje bitno nije napomenuti da je vožnja Uberom i – najsigurnija! Kako?

Uber je digitalna platforma što omogućuje da se  potencijalni problemi rješavaju puno brže i efikasnije. Naime, putem Uber aplikacije korisnik nas može kontaktirati bilo kad, a naša korisnička potpora na upite odgovara u manje od 24 sata. Naravno, na ozbiljne situacije se reagira odmah, kaže nam glasnogovornik Ubera u Hrvatskoj, Matija Mesić.

Kad ste u vožnji, vaše kretanje i lokacija, čak i ako ste sami, ne može izmaći kontroli. Naime, Uber vam daje soluciju da svaku točku kretanja mogu pratiti ljudi koje odaberete.

Uber je platforma koja je bazirana na GPS tehnologiji. Svaki korisnik svoju vožnju može podijeliti sa sebi bliskim osobama, podijeliti vrijeme dolaska na odredište ili čak najosnovnije informacije o vozaču s kojim se vozi poput registracije vozila te ime i sliku.

Baš zbog toga, Uberom se vrlo rado služe roditelji kada djecu samostalno šalju na izvannastavne aktivnosti, u posjete prijateljima i slično…

Neugodnosti s vozačima, čega se često pribojavamo kod ovakvog tipa usluge, ovdje se sprječavaju u korijenu. Naime, svaki vozač Ubera ima svoju ocjenu.

Unutar aplikacije korisnik ocjenjuje vozača, što osigurava dodatnu razinu sigurnosti. Svaki sljedeći korisnik tako u bilo kojem trenutku može provjeriti ocjene vozača i znati s kim sjeda u automobil. Također, kad uočimo da vozaču padne ocjena, njega se kontaktira kako bi se utvrdili razlozi te kako bi s njime podijelili nekoliko savjeta za poboljšanje kvalitete usluge.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...