Vraća li se Reno Sinovčić na medijsku scenu Zadra? Na Trgovačkom sudu registrirao tvrtku “VOX Fenix”

Odgovor na pitanje iz naslova, pogledaju li se djelatnosti tvrtke koja je početkom ove godine registrirana pri Trgovačkom sudu u Zadru, lako bi mogao glasiti – da.

Naime, upravo je Reno Sinovčić, registrirao na sebe tvrtku “VOX Fenix j.d.o.o.” i to sa sjedištem na adresi Andrije Hebranga 2/A, koja se vrlo lako može protumačiti kao adresa zgrade kod Kauflanda u kojoj je, svojedobno, najavljivano preseljenje svih njegovih medija.

Zanimljive su, također, i djelatnosti tvrtke, pa se među ostalim nalaze i one za djelatnost pružanja medijskih usluga televizije ili radija, ali i tjelesna zaštita osoba i imovine, tehnička zaštita osoba i imovine, te čuvarska i stražarska djelatnost na otvorenim prostorima uključujući i zaštitu plovila u lukama.

Gledajući upravo djelatnosti, od kojih smo naveli samo neke, sve upućuje na povratak nekad Velikog Rena na gospodarsko, ali i medijsko i zaštitarsko tržište Zadra.

Zanimljivo je ovome dodati kako je tvrtka Modicus d.o.o. odnedavno u upisanom vlasništvu Arijane Barabe a inače nakladnik portala Z NET, koji se dugo godina povezivao upravo s Renom Sinovčićem, tijekom ožujka svoje sjedište prebacila na adresu Uvala Bregdetti 23, gdje se do gašenja nalazila VOX televizija.

Medijskim su kuloarima donedavno kružile priče o ponovnom pokretanju Regionala koji je trebao izlaziti pod uređivačkom palicom Marije Pribisalić koja je pokušala upravo u Renovo ime okupiti neka od zvučnijih imena bivših medija, no je li upravo zbog toga otvorena tvrtka VOX Fenix ili zbog nekih drugih Sinovčićevih planova, u ovom trenutku poznato je samo njemu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...