Cestitka_Uskrs

“Game of Thrones Tribute”: Večer društvenih igara gostuje na KvartArt festivalu!

Večer društvenih igara gostuje na KvartArt festivalu – provedite otkačenu večer osvajajući bespuća Westerosa igrajući društvenu igru Game of Thrones!

Nova sezona kultne svjetske hit serije neumoljivo se bliži, a mi smo svakim danom sve nestrpljiviji. Zato nam se pridružite u subotu 03.06.2017. od 18 do 20 h u prostoru bivše vojarne Stjepan Radić te pokrenite Daenerys iz dnevnopolitički dosadnog Meerena u žarenje i paljenje zmajevima po Westerosu. Ukoliko vam je prednost triju zmajeva prevelika, okušajte se u Oberynovoj osveti, spriječite „crveno vjenčanje“, slušajte savjete Melisandre, preuršite se u omiljeni lik uz pomoć Jaqena H’ gara ili gledajte kako svijet gori ispijajući crveno vino iz zlatnog kaleža u maniri omiljenog nam antijunaka Cersei Lannister. A možda da se pridružite ultimativnoj crnoj strani i požurite „dolazak zime“ vodeći White walkere? Na stranu dobra zovu vas Starkovi, a da se odazovete?

Koji god put odabrali, jedino je dobra zabava sigurna! Zato dođite na KvartArt festival!

Naravno, kao i uvijek, ukoliko želite donijeti omiljenu društvenu igru i druge zaraziti njenom intrigantnošću slobodno nas iznenadite!

Vidimo se!, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...