Cestitka_Uskrs

Uber bilježi rapidan rast korisnika, a traže čak tisuću vozača u Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku

Uber se možda i jeste našao na meti mnogih kritika posljednjih mjeseci, ali se u zadnja dva mjeseca u Hrvatskoj bilježi rast korištenja platforme za 20 posto.

Budući da se očekuje i daljnji rast korištenja tijekom ljetne sezone, Uber Hrvatska traži nove vozače partnere, a splitski poduzetnik Ante Nakić je ovih dana oglasio potragu za čak tisuću radnika, piše Poslovni dnevnik.

Na stranici Vozi-zaradi Nakić je pozvao vozače da se prijave za posao u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku, Šibeniku i Novalji, obećavši im i do 10 tisuća kuna zarade, kroz ugovor na neodređeno, određeno radno vrijeme ili studentski ugovor.

Ideja mu je pala na pamet nakon što se lani i sam prijavio kao Uberov vozač. Tvrtku Prijevoz Nakić je registrirao u listopadu prošle godine, i od tada je zaposlio oko 80 vozača, a dodao je i da onima koji nemaju vozila može osigurati automobil.

U Uberu su potvrdili da ususret turističkoj sezoni bilježe pojačanu potrebu za radnicima, te da su njihovi partneri krenuli u zapošljavanje velikog broja vozača, piše Poslovni dnevnik.

Želite li se registrirati na Uber koristeći posebne uvjete Antene Zadar i Ubera, registrirajte se putem ovog linka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...