Cestitka_Uskrs

Završna konferencija u sklopu projekta “Zaštita prava starijih osoba putem razmjenom iskustva i znanja stručnih osoba te putem edukativnih, savjetodavnih i promotivnih aktivnosti”

Završna konferencija u sklopu projekta „Zaštita prava starijih osoba putem razmjenom iskustva i znanja stručnih osoba te putem edukativnih, savjetodavnih i promotivnih aktivnosti“ održat će se 30. svibnja 2017. u Zadru, u prostorijama centra Impact (Put Stanova).

Projekt provodi Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Udrugom Dalmatinski potrošač, a uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Glavni cilj projekta je podići kvalitetu života starijih osoba s ciljem njihove veće integriranosti u lokalnu zajednicu te raditi na prevenciji njihove socijalne isključenosti.

Projektnim aktivnostima doprinosi se povećanoj koordinaciji svih ključnih dionika uključenih u ovu problematiku te se na taj način osigurava lakša dostupnost informacija na lokalnom području za starije osobe. Promotivnim, edukativno-informativnim aktivnostima te savjetodavnom podrškom starijim osobama doprinosi se potpori starijim osobama i sprječavanju njihove socijalne isključenosti.

Program završne konferencije projekta „Zaštita prava starijih osoba“

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...