Krvoproliće na ličkom ranču; Saru Čirjak je sjekirom ubila njezina sestrična Ivana Čude

Lička policija zaključila je da je Zadranku Saru Čirjak (14) ubila 27-godišnja sestrična Ivana Čude.

Naime, naveli su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz Zatona Obrovačkog zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva. Uhićena je te će biti predana pritvorskom nadzorniku PU karlovačke.

Kako neslužbeno doznaje Index.hr. Sara je bila sama sa sestričnom u trenucima kada je ubodena u prsa. Iz Hitne pomoći saznaju da je zadobila jednu ranu i to velikim oštrim predmetom, vjerojatno sjekirom.

Članovi obitelji Sarinog ujaka, kod kojega je boravila na početku školskih praznika, djevojčicu su pronašli kada su se vratili s ispaše. Bila je ozlijeđena i sama, te pri svijesti. Pozvali su Hitnu i medicinskom osoblju rekli da je ozljede zadobila pri padu na nož.

Ranč na kojemu se nesretni događaj odigrao izoliran je, pa je Hitnoj pomoći trebalo dosta vremena da stigne nakon poziva. Sara je preminula u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice.

Teško ubojstvo

 

Susjedi tvrde kako je sestrična s kojom je djevojčica ostala u kući tijekom jučerašnjeg dana nestala. Mještani Gračaca govore da je riječ o djevojci u kasnim dvadesetim godinama koja je nedavno, zbog psihičkih problema, prekinula studij veterine u Zagrebu i vratila se na obiteljski ranč.

Tijelo preminule 14-godišnjakinje nalazi se na Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu, gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.

 

 
ivana čudelikarančsara čirjaksjekiraubojstvo