Manifestacija “Hip hop, a ne dop!” večeras u Zadru

26. lipnja povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga druga In Flux (Plesna udruga U Pokretu) provodi manifestaciju Hip hop, a ne dop! u suradnji sa Udrugom Porat iz Zadra.

Početak programa je u 20.00 sati na Trgu Petra Zoranića u Zadru. Zabavni program je sačinjen od plesnih nastupa i plesnog natjecanja u stilovima Hip Hop 2 vs 2 i Breakdance 1 vs 1 članova udruge In Flux iz Zadra i Dsr Studio Balans iz Šibenika.

Plesnim radionicama u stilovima Hip Hop, Breakdance i Dancehall voditelji su Angela i Roko Bugarija i Kristina Ražov. Radionice su besplatne i otvorene za sve ljubitelje urbanih plesova. Mjesto održavanja je plesna dvorana udruge In Flux na adresi Ravnice bb u prostorijama Jedriličarskog kluba Sv. Krševan. (vidi event Radionice urbanih plesova).

Cilj je prvenstveno da okupimo mlade Grada Zadra te ih usmjerimo prema pravim životnim vrijednostima kao što su sport, glazba, ples, druženje i umjetnost te da ih time mobiliziramo u preventivnoj oblasti borbe protiv zlouporabe droga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...