“Noć punog miseca”; posveta gradu, djevojkama, kaletama, varošima, Kreši Ćosiću, Pozdravu Suncu…

Epidemija hop-cupa u zemlji i svijetu se nastavlja! Nakon posljednjeg singla “Škura bura” zadarski Sexymotherfuckers zarazu ovaj put šire predivnom posvetom gradu iz kojeg dolaze – balada “Noć punog miseca” osvojit će vas na prvu!, stoji na stranicama Croatia Recordsa.

Prilikom šetnje zadarskom rivom Sexymotherfuckersima se obratio glas s neba da bi trebalo napraviti pjesmu koja bi popunila prazninu između pjesme “Kalelarga” i “Zadar je u srcu mome”.

SMF je zasukao rukave, napregnuo svoje hop-cup vokalne i glazbene sposobnosti te proizveo jednu novu baladu o tisućljetnom gradu koji je po mišljenju mnogih najljepši noću po mjesečini. Tako je nastala pjesma ”Noć punog miseca” koja je svoju premijeru imala na zadarskom Novom radiju.

Vokalno-instrumentalni sastav Sexymotherfuckers postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova Ive Petrića i Marina Mrve koji su, nakon petnaestak godina staža na alternativnoj sceni, odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih s raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock i blues – ovu dobitnu kombinaciju nazvali su hop-cup!

Pjesma “Noć punog miseca” posveta je gradu, njegovim djevojkama, kaletama, varošima, Kreši Ćosiću, Pozdravu Suncu i svim namjernicima koji su doživjeli Zadar i njega se zaljubili.

Nema sumnje da će “Noć punog miseca” postati neslužbena himna bisera Jadrana – Zadar to zaslužuje!
Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Sexymothefuckersi, miks Ivan Kutija, a mastering Studio Morris.

 

Foto: Marija Kožul

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...