Osim što pjeva, piše i poeziju: Upoznajte Zadranku Sanellu, novu zvijezdu na glazbenom nebu!

Mlada, zgodna i izuzetno glazbeno nadarena Zadranka Sanella, novo je ime glazbene obitelji Hit Records. Posebna, a u isto vrijeme atraktivna djevojka, koja će vas osvojiti svojim glasom, osim što pjeva, piše i poeziju, za koju sama ističe kako je upravo to njena velika ljubav.

Upravo je sada došlo vrijeme da i upoznate Sanellu, koja je pjesmom i video spotom ‘Čvor’ odlučila zakoračiti na glazbeno nebo.

– ‘Pjesmu ‘Čvor’, vrlo zanimljivog naziva, mogu opisati kao jednu modernu, a opet predivnu pop art baladu sa poetskim tekstom i snažnom porukom, koju nosi u sebi’, istaknula je Sanella

Autorska ekipa koja je stala iza ove nove glazbene priče, su Kristijan Rahimovski, autor glazbe i teksta, te Filip Gjud, koji je zaslužan za aranžman.

Sanellin singl prvijenac, prati i video spot, snimljen u režiji Jerka Marića. Kadrovi koji su protkani kroz spot, snimljeni su na tri različite lokacije u blizini Zadra, od Sabunika, Ljubača, pa sve do Ražanca.

O samoj priči, koja se oslanja na spot, rekla je, ‘S obzirom da sam iz Zadra, kojeg okružuje predivna priroda i more, odabir lokacija se činio kao savršena poveznica sa samim tekstom pjesme’

Uloge u spotu odigrali su i Sanelli dragi, bliski ljudi.  Naime, njezina publika će tako imati prilike vidjeti kako se u svojoj ulozi snašla Sanellina sestra, model, Andrijana Beljo, uz koju se pojavljuje i njezin suprug, prvak Europe u profesionalnom boksu, Damir Beljo.

Promociju singla i video spota ‘Čvor’ u svome gradu, Zadru Sanella je otvorila sa svoje dvije pjesme poezije ‘Šteta je učinjena’, te ‘Na putu prema suncu’, uz klavirsku pratnju Vedrana Supičića.

– Intimno, predivno, spontano, upravo kako sam onako kako sam zamišljala sa puno pozitivne energije i ljubavi, koja se osjećala među svim prisutnima. Na promociju su došli meni dragi prijatelji uz obitelj, kolege pjesnici i glazbenici, David Ricov, Predrag Čosić, kao i autor pjesme Kristijan Rahimovski.

– Od svojih kolega pjesnika, Nikoline Mojić i Ivice Ušljebrke, dobila sam poklon, izvedbu njihovih pjesama poezije uz klavirsku pratnju gdina. Vedrana Supičića.

– Uz sve spomenute drage ljude, iznimno me veselio dolazak Renate Peroš, ravnateljice Narodnog muzeja u Zadru.

– Veliko hvala od srca Vesni Benić, pjesnikinji i ravnateljici duhovnog festivala Svjetlost dolazi, koja je na sebe preuzela cijeli organizacijski dio. Zahvaljujem se i udruzi Riječi iznad svega, jer sam članica udruge pjesnika, kao i članica Hrvatskog književnog društva. U pripremi je izdavanje moje prve zbirke, ljubavne poezije.  Moja autorska pjesma, poezije ‘Zagrli me’, izabrana je i izašla je u knjizi ‘Glagoljicom ispisana ljubav.’

Autor glazbe: Kristijan Rahimovski
Autor teksta: Kristijan Rahimovski
Autor aranžmana: Filip Gjud

Redatelj: Jerko Marić

Foto: Vesna Benić / Aleksandar Bonačić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...