Punk’s not dead: Longin mu uručio nagradu za najboljeg učenika, a on majicom odaslao zanimljivu poruku

Prije nekoliko dana mladić iz Elektrotehničke škole u Novoj Gradišci na maturu je došao u majici s prekriženim Mamićem, a danas se u Zadru dogodila slična situacija. Neimenovani mladić danas je od župana primio nagradu za najboljeg učenika, a to je učinio noseći majicu na kojoj piše “Illusion of democracy” (iluzija demokracije). Je li htio time poručiti što misli o poziciji novoizabranog župana Longina te o procesu kojim je isti osvojio vlast, zaključite sami.

Božidar Longin primio je danas u nazočnosti svojeg zamjenika Šime Mršića i pročelnika UO za društvene djelatnosti Ivana Šimunića, učenike osnovnih i srednjih škola te Glazbene škole Blagoje Bersa koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta ili sudjelovali na državnim natjecanjima u kojima nema rangiranja. Fotogaleriju toga događaja i izjavu našega novoga župana provjerite ovdje.

Isto tako, na druženju sa županom danas su bili i košarkaši te vodstvo košarkaškog kluba „Jazine Arbanasi“ zbog ostvarenog uspjeha promocije u Premijer ligu. Više pogledajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...