Tjedan udruge Cinaz: Večer društvenih igara “Game of Thrones” i građanska akcija “Sfinga”

Prenosimo najavu tjednih događanja u Udruzi CINAZ.


VEČER DRUŠTVENIH IGARA “GAME OF THRONES”, PETAK 30.06.

Provedite otkačenu večer osvajajući bespuća Westerosa igrajući društvenu igru Game of Thrones!!!

Nova sezona kultne svjetske hit serije neumoljivo se bliži, a mi smo svakim danom sve nestrpljiviji. Zato nam se pridružite u petak 30.06.2017. od 18h u klubu mladih KLOOZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) te pokrenite Daenerys iz dnevnopolitički dosadnog Meerena u žarenje i paljenje zmajevima po Westerosu. Ukoliko vam je prednost triju zmajeva prevelika, okušajte se u Oberynovoj osveti, spriječite „crveno vjenčanje“, slušajte savjete Melisandre, preuršite se u omiljeni lik uz pomoć Jaqena H’ gara ili gledajte kako svijet gori ispijajući crveno vino iz zlatnog kaleža u maniri omiljenog nam antijunaka Cersei Lannister. A možda da se pridružite ultimativnoj crnoj strani i požurite „dolazak zime“ vodeći White walkere? Na stranu dobra zovu vas Starkovi, a da se odazovete?

Koji god put odabrali, jedino je dobra zabava sigurna! Zato dođite u KLOOZ, a mi ćemo se pobrinuti za ljetna osvježenja.
Molim vas da dolazak potvrdite na email: [email protected], putem facebook-a ili na 095 856 0454.

Vidimo se!

*aktivnost se provodi u sklopu programa kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.


GRAĐANSKA AKCIJA “SFINGA – PROSTOR ZA DRUŽENJE”, SUBOTA 01.07.

Učenici zadarskih srednjih škola pozivaju vas na građansku akciju „Sfinga – prostor za druženje“ koja će se održati u subotu 01. 07. 2017. u parku „Sfinga“.

Građanska akcija za cilj ima poticanje razvoja lokalne zajednice, poboljšanje uvjeta i kvalitete života u lokalnoj zajednici na području Zadra te poticanje na volonterski rad i uključivanje većeg broja građana u korištenje i očuvanje javnog prostora.

Očekuje vas nekolicina aktivnosti za unapređenje parka “Sfinga”: postavljanje interaktivnih obrazovnih sadržaja, brojni interaktivni sadržaji te izvođenje privremenih javnih obrazovnih aktivnosti.

Akciju su osmislili mladi grada Zadra u sklopu međunarodnog obrazovnog projekta “Art of Democracy” čiji je nositelj zadarska udruga “Mala filozofija”. Projekt je financiran od strane “Anne Lindh Foundation” te sufinanciran od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zadarske Županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...