“Ekipa unutra večera, ne zabrinjava ih što su zauzeli tri mjesta. Ovo nije kamp!”

Parkirališta poput onog na Lipotici te ono ispred bolnice, već su godinama vjesnici turističke sezone. Ovog ljeta na listu najpoželjnijih parkirališta za kampere koji tamo besplatno provedu dio godišnjeg odmora dodano je i parkiralište ispred Supernove. Prostrano je, ne naplaćuje se i idealno za kampere koji, ukoliko ih se pokuša kazniti, “tamo samo parkiraju”.

Tako su se “samo parkirali” vlasnici kampera s fotografije koju je na facebooku objavila Zadranka, pitajući se što smo sve spremni tolerirati za sitan novac.

Da neće tako brzo otići moglo se naslutiti iz činjenice da su u kamperu večerali, zauzevši pritom tri parkirališna mjesta.

“Ekipa unutra večera, ne zabrinjava ih što su zauzeli tri parkirališna mjesta. To nije kamp nego javno parkiralište. Pa dragi moji Zadrani što smo sve spremni istolerirati zbog dodatnih 10 eura? Užas!”, napisala je na svom profilu.

Osim što praznike ne provode u kampovima vlasnici kampera parkiraju se na parkiralištima te ih nerijetko koriste i kao javne zahode u samome središte Zadra pa šokiraju i stanara okolnih zgrada i druge goste.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...