Klemm osuđen na godinu dana zatvora, po izricanju presude citirao generala Gotovinu

Vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm security i čelnik braniteljske Udruge specijalne policije Josip Klemm kazao je da poštuje odluku suda na kojem je nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora jer je svoju tvrtku oštetio za gotovo tri milijuna kuna, izrazivši zadovoljstvo što se u presudi ne spominje ranija optužba da je pritom oštetio i državni proračun, donosi Večernji list.

Ponovio je i ranije tvrdnje da je optužen jer je bio jedan od organizatora prosvjeda hrvatskih branitelja u šatoru na Savskoj cesti u Zagrebu.

– Ne želim osobno nikoga vrijeđati niti prozivati, međutim javnost je danas svjesna da smo živjeli u jednim okolnostima, ne samo branitelji, nego i svi hrvatski građani kada su šikanirani od sindikata, učitelja i svega ostalog. To je bilo vrijeme koje je iza nas i što bi rekao naš ratni zapovjednik Ante Gotovina okrenimo se budućnosti. Međutim, ono što je meni osobno drago je da hrvatski branitelji više nisu na cesti i da nas ne vode ljudi koji to nisu zaslužili, rekao je Klemm.

Više pročitajte na Večernjaku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...