Klemmovi zaštitari nisu prijavili pucnjavu na Zrću, prekršajno prijavljeni

Policajci su tvrdili da su 11. srpnja oko 21 sat u ugostiteljskom objektu na plaži Zrće zaštitari tvrtke sa sjedištem u Zagrebu primijenili tjelesnu snagu prema više ljudi, a da u propisanom roku od 48 sati nisu dostavili izvješće o primjeni ovlasti tjelesne snage. Drugim riječima, zaštitari su trebali upisati primjenu sile i pucanje iz pištolja, što nisu učinili, pišu 24sata.

– Time je počinjen prekršaj iz članka 41. stavka  2. Zakona o privatnoj zaštiti, te je pravnoj osobi i odgovornoj osobi u pravnoj osobi izdan prekršajni nalog – kažu u Ličko-senjskoj policiji. Prekršajno je prijavljena zaštitarska tvrtka, a kako saznajmo, riječ je o Klemmovima zaštitarima i privatnim zaštitarima glazbenika koji je nastupio. Prekršajno su prijavljeni i odgovorni ljudi unutar tvrtke, odnosno zaštitari koji nisu napisali izvještaj o primjeni sile.

Riječ je o sukobu u jednom klubu na  Zrću gdje je naguravanje završilo pucnjevima iz pištolja. Dobili smo snimku incidenta u kojem se vidi početak naguravanja,  povlačenje za majicu, komešanje, šaketanje te na koncu pet pucnjeva iz pištolja za koejg smo saznali da je bio plinski.

Nakon pucnjeva, dio plesača i zaštitara otišao je s plesnog podija držeći majice preko ustiju i nosa. Glazba cijelo vrijeme nije prestala svirati.

Video materijali dostupni su na 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...