Na Ultri privedeno 126 osoba, najveći problem droga

Prva večer ovogodišnjeg Ultra festivala prošla je bez većih problema, policija nije zabilježila nikakve značajnije događaje, niti štetu na imovini, javlja Index.

Kako jutros doznajemo iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, privedeno je ukupno 126 osoba, i to uglavnom zbog droge. 93 osobe prijavljene su za prekršaj, a kod sedmero je pronađena i veća količina zabranjenih supstanci pa su kazneno prijavljeni.

Zaplijenjeno je najviše ecstasyja i marihuane, u pitanju je 562 tableta i 152 grama trave. Kod partijanera je još pronađeno 13 grama kokaina, 11 grama amfetamina, 32 grama MDMA, gram LSD-a i 0,85 grama hašiša.

Među privedenima ima hrvatskih, ali i stranih državljana, i to sa svih strana svijeta. Iz Irske, Australije, Kanade, SAD-a, Poljske, Slovenije, Italije, Njemačke, Švedske, Francuske, Velike Britanije, Norveške i Saudijske Arabije.

Ostali su privedeni uglavnom zbog narušavanja javnog reda i mira. Radilo se, kažu u policiji, o pojedinačnim slučajevima, poput vrijeđanja službenih osoba, nenošenja isprava i slično.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...